10 Haziran 2011 Cuma

Photoshop'ta Silinen veya Bozulan Nesneleri Geri Getirmek (Videolu Anlatım)


 Şu konumuzda İstenmeyen Nesneleri Yok Etmeyi anlatmıştık. Eğer o nesneyi yok ettikten ve üzerinde birçok değişiklik yaptıktan sonra vazgeçip en geri gelmek isteyebilirsiniz. Veya değişikliğinizin bir kısmını geri alıp bir kısmını aynen bırakabilirsiniz. Bunun gibi işlemleri yapmak için
 "Geri Dönme Fırçası Aracı" veya "Geri Dönme Fırçası"nı kullanabilirsiniz. Şimdiki konumuzda bundan bahsedeceğiz. Bu konuyu bir ziyaretçimizin isteği üzerine açtım. Ona teşekkür ediyorum.


Videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Çok daha iyi anlarsınız. Ayrıca burada olmayan çok fazla ayrıntıyı da öğrenebilirsiniz.

Photoshop CS6 Orijinal İndir

Şimdi anlatımımıza geçelim. İstenmeyen Nesneleri Yok Etmek konusundaki resmi kullanacağım. O konuya bakarsanız görebileceğiniz gibi sağdaki nesneleri yok etmiştik. Şimdide o yok ettiğimiz çalı, çimen, inek ve traktörü geri getireceğiz.


Resmimizin ilk hali böyleydi.
Son hali ise böyle


Peki son halinden önce ineği, sonra ağaçları ve en sonunda da traktörü geri getiriyoruz. Cevabı aşağıdaki videomuzda. Videoyu olabildiğince net yaptım ama internete yükleyince netliği bozuluyor :( Bu nedenle anlayamadığınız bir kısım olursa yorum bölümüne sorabilirsiniz. En kısa zamanda cevaplarım.

Mustafa Salih Oğuz

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © MSOTech | Teknoloji Adına Herşeyden Biraz

Google+

Design by Anders Noren