28 Aralık 2014 Pazar

Tavsiye 20 Ücretsiz Android Oyunu - 2

Ücretsiz Android oyun önerileri serisinin ikincisini burada bulacaksınız. Artık oynamış olduğum oyunları saymayı bıraktım ama 200'ü geçtiğini söyleyebilirim. Bu listede size oynarken eğlendiğim, sıra dışı bulduğum, oynarken eğleneceğinizi düşündüğüm ve çok bilinmeyen bedava oyunları paylaşıyorum

Oynayıp beğendiğiniz bir oyun varsa veya sizinde tavsiye etmek istediğiniz bir oyun varsa yorum bölümüne yazarsanız sevinirim.

Linkler birkaç saniye içinde sizi oyunun Google Play sayfasına yönlendirecektir. Reklamı Geç'e tıklamanız yeterli.

3 boyutlu bir platform oyunu olan Swordigo'yu diğerlerinden ayıran özelliği açık dünya benzeri yapısı. Silah, magic upgradeleri, eğlenceli oynanışı ve hikayesiyle oynamanızı tavsiye ettiğim güzel bir platform oyunu.

Bu oyun diğerlerinden biraz daha farklı. Hem oyun oynayıp hemde beyninizi geliştirebilirsiniz. Multiplayer oynanan oyunda karşınızdaki kişi ile 'beyin savaşı' yapıyorsunuz. Farklı kategorilerdeki oyunları aynı anda oynayarak kimin daha iyi hafızası var, kim daha hızlı, kimin matematiği daha iyi ona göre puan alarak sıralamada yükseliyorsunuz. Kalabalık bir oyuncu kitlesi var. eğer sadece oyun oynamayayım bir işe de yarasın diyorsanız mutlaka denemelisiniz.

Eski tip sky force oyununun yepyeni versiyonu. Uzay gemimizle düşmanları öldürüyoruz, attıkları füzelerden vs kaçıyoruz ve insanları kurtararak bölümümüzü geçiyoruz. Gemimizi füze ve iki taraflı silah gibi çeşitli silahlarla donatarak upgrade yapabiliyoruz. Grafikleri de fark edeceğiniz gibi çok güzel. Oyun tasarımı ve oynanışı çok iyi, mutlaka oynamanızı tavsiye ederim.

Onlarca farklı Spider-man çeşidi ile çizgi romanların içine dalıyoruz. Geçtikçe yenileri açılan hikayeleri ve farklı kötü adamlarıyla güzel bir sonsuz koşu oyunu. Tabi hikaye bölümlerinde koşu bitiyor ama sonsuz seçeneği de var ayrıca multiplayer oynayarak diğer oyuncularla kapışabiliyorsunuz. Güzel taraflarından birisi de para yatırmadan da her şeyi alabiliyorsunuz. Severek uzun süre oynadığım bir oyundu.

Harika bir oyun ve kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim. Resimdeki gibi bir halkanın üzerinde iki topumuz var. Sağa basarsak toplar halkada sağa gidiyor, sola basınca sola. Bu sayede engelleri aşarak bölümleri geçiyorsunuz. Böyle anlatınca bir şeye benzemiyor ama oynarsanız bırakamayacağınızı düşünüyorum. Müzikleri ve seslendirmeleri de çok iyi.

Miniclip'in 8 Ball Pools tarzı futbol oyunu. Basit yapısına rağmen çok eğlenceli olduğunu söyleyeyim. İki tarafta ortaya bir miktar para koyuyor ve kazanan paranın tamamını alıyor. Özellikle büyük bahislerde gol attığınızda şampiyonlar liginde atmış gibi sevinebilirsiniz. Turnuvalar da farklı bir deneyim. Değişik formalar ve dizilişler alabiliyorsunuz tavsiye ederim.

Görünüşte basit ama oynanışı zorlayıcı bir oyun. Aynı anda ekranın iki tarafını birbirinden bağımsız şekilde oynuyorsunuz. Daire olanları alıp karelerden kaçarak gidebildiğiniz kadar gitmeye çalışıyorsunuz. Multitasking becerinizi test edebileceğiniz keyifli bir oyun.

Türk yapımı eğlenceli bir platform oyunu. Oyunu beğeneceğinizi düşünüyorum, ilkini de denemenizi öneriyorum. Karakterimiz sürekli koşuyor bizim birşeye basmamıza gerek yok. İstersek bir tuşa basarak durdurup tekrar koşturabiliyoruz yada zıplatabiliyoruz. Türk yapımı oyunlara destek olalım ;)

Bunlar ne böyle bize grafik lazım aksiyon lazım diyenler için geliyor bu oyun. Normandiya'dan başlayarak bütün Nazi Almanyasını katlettiğimiz oyunda farklı silah seçenekleri ve çok akıcı ve zevkli bir oynanış var. Aynı zamanda D-Day adlı oyunuda tavsiye ederim ama bu daha gelişmiş.

Yine çok deli grafikleri olan bir oyun. Çaylak bir şövalye olarak mızrak dövüşleri yaptığımız oyunda rakiplerimizi yendikçe zirveye yaklaşıyoruz ve atımızdan, miğferimize her şeyi yeniliyoruz. Ayrıca oyunun müziklerini de çok beğendiğimi söyleyeyim. Orta-çağ müziklerinin çok güzel örnekleri mevcut.

Oyunda içinizdeki bütün acımasızlığı dışa vurarak tüm dünyayı yok edecek bir virüs geliştiriyoruz. Onlar bunu tedavi etmeye çalıştıkça biz virüsü güçlendiriyoruz. Yan etkilerini arttırarak hastaları ölmekten beter ediyoruz. Dünyayı kaosa sürüklüyoruz ve inanın sizde bundan istemsizce keyif alacaksınız. Farklı modları ve zorluk seviyeleri de var. Bir çok taklidi bile yapıldı ama hala en iyisi bu.

Sıradışı bir yarış oyunu. Resimdeki gibi bir ortamda geçiyor. Renkler siz 'near miss' yaptıkça değişiyor. Puan, slow motion ve yenilmezlik gibi özellikler alabiliyorsunuz oyunun içinde. Arabanız diyeceğim ama arabanız da yok direkt olarak siz gidiyormuşsunuz gibi görünüyor. Hızınızı, ivmenizi vb upgrade edebiliyorsunuz. Birçok farklı multiplayer modu da var. Denemenizi öneririm.

Önceki tavsiye oyunlar yazısında da bahsettiğim oyunun yenisi. Artık daha da eğlenceli. İnanılmaz falslar aldırarak goller atıyorsunuz. Artık kaleci de canlı ve hareketli. Birçok farklı oyun modu da mevcut.

Bu oyunda savunma oyunu severlere ve Star Wars hayranlarına gelsin. Gerçek Star Wars karakterlerini hero olarak oyun alanında kullanabildiğimiz ve dark side veya light side olarak da oynayabildiğimiz kaliteli grafikli bir oyun.

Biraz farklı ama eğlenceli bir oyun. Adı da espirili. Karakterimiz sarı arabadaki şahıs. Tabi yeni arabalar alabiliyoruz. Bu arabayla içinde terörist kılıklı uzaylıların içinden yardırarak geçiyoruz ve merkezlerine ulaşıyoruz burada da arabadan inip rehineleri kurtarıyoruz. Boş vakitler için ideal.

Benim gibi küçükken oyuncak askerlerle oynamış, dizip savaştırmış herkesin keyif alacağını tahmin ediyorum. Oyuncaklardan bir şehrimiz var asker üretip karşımıza çıkan ordularla savaşıyoruz. Stratejimizi iyi ayarlamız gerekiyor çünkü her askerin kendi zayıf noktaları ve güçlü noktaları var. Dizilişiniz de önemli. Denemenizi tavsiye ederim.

Bu oyunda devasa taşımızla asker, ev, hayvan ne varsa ezerek dağdan aşağıya yuvarlanıyoruz. Dikenlere vs değmeden gidebildğimiz kadar uzağa gitmemiz gerekiyor. Sonuz koşu oyunları gibi ama burada daha serbestiz ve ezerek ilerlemek daha zevkli.

Karakterimiz ile etrafımızda çıkan zombileri ve çeşitli yaratıkları seçtiğimiz silahlar ile biçiyoruz. İsterseniz başlarına çekiç geçirin isterseniz makineli tüfeklerle dağıtın ortalığı. Ortalık kan gölü olsa da eğlenceli olduğu kesin.

Çok güzel grafiklere sahip bir oyun. Elimizdeki ışık topları ile olduğumuz yerden topları oraya buraya sektirerek çöp yaratıklarını vurmaya çalışıyoruz. Bu tarz oyunları seviyorsanız bu oyunuda denemelisiniz.

Candy Crush tarzı oyunları seviyorsanız bunu da seveceğinizi söyleyebilirim. Sevmiyorsanız bile (ben de sevmiyorum) bu oyuna kaptırabilirsiniz kendinizi. Kolay görünmesine aldanmayın ileride gerçekten zorlaşabiliyor. Noktaları birleştirerek bizden istenen 20 kırmızı 20 mavi gibi gereksinimleri yerine getiriyoruz. Noktalardan kare oluşturarak da ekrandaki bütün aynı renkteki noktaları temizleyebilirsiniz. Bulmaca severler denemeli.

Sizin beğendiğiniz oyunlar hangileri, yorum yazarak herkesle paylaşın.

3 yorum:

  1. Çok iyi oyunlar var teşekkürler. Swordigo, Sky Force 2014, Duet harika

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel 3. Listeyi bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. 3. listeyi söyleyi online rol yapma aksiyon tarzina göre olustursak :) ve farklı olursa çok iyi olur Legend online tarzı oyunlar sıktı artık :/

    YanıtlaSil

Copyright © MSOTech | Teknoloji Adına Herşeyden Biraz

Google+

Design by Anders Noren