2 Eylül 2011 Cuma

Lise Not Hesaplama Tablosu İndir



NOTablosu sadece iki adımda hazır duruma getirebileceğiniz ve bütün lise öğrenim hayatınızda
kullanabileceğiniz Excel tabanlı bir not hesaplama tablosudur. Bütün liseler için bütün sınıflar için uygundur. Yapmanız gerekenler çok basit. NOTablosu’nu açtığınızda göreceğiniz kırmızı çerçeveli yerleri doldurmak. Daha sonra aldığınız notları teker teker gerekli yerlere girmek. Daha sonra not ortalamanız ve teşekkür takdir hesabını görebilirsiniz. Link yenilenmiştir. Artık kodları görebilir ve düzenleyebilirsiniz.




Bütün lise öğrencileri için exel tabanlı bir not tablosu yaptım. Kullanımı kolay işlevi güzel bu not tablosu sayesinde bütün notlarınızı girdiğiniz anda ortalamalarınızı görebilirsiniz. Ayrıca takdir mi teşekkür mü yoksa düz mü geçeceğinizide görebilirsiniz. Bütün lise hayatınız boyunca kullanarak sene sonlarında sürpriz yaşamazsınız. Başka yerde bulamayacağınız bu not tablosu size çok yardımcı olacak. Kendi yapımdır. Ama bazı yardımı dokunanlara da teşekkür ediyorum. Notlarınızı girdiğiniz sırada notlarınızın haline göre notlar renklenecektir. Hatta bir sene bittikten sonra arşivinize kaldırıp istediğinizde ulaşmak için kullanabilirsiniz. Nasıl kullanacağınızı daha kolay öğrenmeniz için kullanım kılavuzu da tablonun yanında mevcut . İndirmek için aşağıdaki linklerden birisine tıklayın. Denemenizi tavsiye ederim sadece 1.4 MB
Aşağıdaki linkten indirdiğinizde programın kodlarını da görüp değiştirebilirsiniz, kendinize göre ayarlayabilirsiniz.  Birçok farklı formülün yazılışını ve mantığını öğrenebilirsiniz.


Dolu bir NOTablosu®


NOTablosu®  5.8 İndirme Linki Yenilenmiştir

Boyut: 1.4 MB

NOTablosu Açık Kaynak Kodlu İndirmek İçin Tıkla


16 yorum:

  1. not tablosu programını indirdim yalnız klavuzda anlatıldığı gibi ders saatleri bölümü yok,bu tablo sadece lise için mi uyumlu ilköğretim dersleri için de kullanılabilirmi dersane öğretmeniyim öğrencilerin not durumlarını görebilmek için kullanmak istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Ders Saati bölümünü AA sütünunda bulabilirsiniz. Bunun için sayfada biraz sağa gitmeniz gerekiyor.Zaten kırmızı çerçeve ile çevrili.

    İlköğretim sisteminde karne notu hesabı lise ile aynı mı yapılıyor farklı mı yapılıyor bilmiyorum. Eğer aynı ise kullanılabilir. Değil ise yanlış çıkar.

    Lise yönteminde bütün derslerden alınan notların ortalaması ders saati ile çarpılır. Çıkan sayılar toplanır ve haftalık ders saati sayısına bölünür. Eğer ilkokulda da bu şekildeyse bildirirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. evt gördüm:))teşekkür ederim sanırım ilköğretimdede aynı şekilde kesin olarak öğrendiğimde yazayım tekrar.teş.ler güzel bir program

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler programı indirdim fakat en alt satırdaki not ortalamaları ve notlar yanındaki işaretler çıkmıyor.

    YanıtlaSil
  5. Programın yeni sürümünde alt satıra oklu göstergeyi uygulamamışım ama çok önemli bir ayrıntı olduğunu sanmıyorm :D

    YanıtlaSil
  6. sayın arkadaşım sizin bu tablonuzdan notlar hesaplattım. Karnemde 1 var ortalama 75 bana teşekkür alıyosun diyor lütfen bu hatanızı düzeltin.

    YanıtlaSil
  7. Yakın zamanda yapacağım. Bildirim için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. excel 2003 kullanıyorum bazı kısımlarda #AD? yazıyor.Düzeltemiyorum salt okunur,parola istiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  9. Siz not girdikçe düzelecektir. Düzelmiyor ise Excel 2007 veya 2010'u deneyin. Çalışıyor.

    YanıtlaSil
  10. Abdulkadir UYANIK5 Eylül 2012 23:38

    Teşekkür ediyorum E-okul ile birebir hesaplıyor..Harika oldu..Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  11. Abdulkadir UYANIK5 Eylül 2012 23:43

    Merhaba bu ikinci mesajım olacak...Bu tabloya yıl sonunda yapılan ortalama yükseltme sınavlarının da girilebileceği iki adet sütun ekleseniz bu program harika olur.Yani yıl sonu ortalaması ile ortalam yükseltme sınavlarında alınan puanların ortalamaları alarak yıl sonu ağırlıklı not ortalamarını yeniden hesaplatabilseniz program mükemmel olur..Çalışmalarınızda başarılar dilerim..Saygılar..

    YanıtlaSil
  12. Not olarak ne girersem gireyim düz olarak geçiyorsunuz :( yazıyor düzeltirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  13. Ders saatlerini girmeyi unutmuşsunuzdur veya başka bir sorun vardır. Bende düzgün çalışıyor.

    YanıtlaSil
  14. yeni not düzenlemesine göre karne notunun 1 olması 0-50puanları arasında bunu düzenlemek için şifre istiyor yardımcı olabilir misiniz ?

    YanıtlaSil
  15. Şifreyi kaldırdım. İstediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Yeni sitem hakkında bilgim yok.

    YanıtlaSil
  16. Süpersin Musatafa OĞUZ Kardeşim ALLAH razı olsun.
    Şifre koymamışsınız Yeni yönetmeliğe göre düzenledim.
    Ellerinize sağlık.
    "PAYLAŞILMAYAN BİLGİ BİLGİ DEĞİLDİR"
    Paylaşımınız için teşekkürler...

    YanıtlaSil

Copyright © MSOTech | Teknoloji Adına Herşeyden Biraz

Google+

Design by Anders Noren