20 Mayıs 2011 Cuma

Photoshop'ta İstenmeyen Nesneleri Yok Etmek (Videolu Anlatım)


Bu yazımızda bahsedeceğimiz işlem resmimizdeki bozuklukları gidermek için istemediğimiz nesneleri resimde yok etmek. Bu nesne bir kişide olabilir bir eşyada. Aslında çok kolay bir iştir. Videolu anlatımımızı izleyince sizde öğreneceksiniz.


Photoshop CS6 Orijinal İndir

Bu yazımızda kullanacağımız Photoshop türü CS4 Türkçe'dir. İsterseniz sizde bu sürümü indirip kullanabilirsiniz. Böylece anlatımlardan max. fayda sağlarsınız. Aşağıdaki Videoyu anlamadığınız yerlerde durdurarak okumanızı ve sonra devam etmenizi tavsiye ederim. Anlatım biraz hızlı oldu sanırım. İnşallah faydalanabilirsiniz. Anlamadığınız bir kısım olursa yorum bölümüne anonim olarak yazarak sorabilirsiniz. En kısa sürede cevaplarım. Anlatımımıza başlayalım...


Videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Çok daha iyi anlarsınız. Ayrıca burada olmayan çok fazla ayrıntıyı da öğrenebilirsiniz.

Önce
Sonra
Mustafa Salih Oğuz

7 yorum:

  1. Teşekkürler. Eşim fotoshop öğreniyor, faydalı oldu.

    YanıtlaSil
  2. Birşey değil. İyi anlatabildiysem ne mutlu bana.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Photoshop'ta "vanishing" ozelligini anlatmissiniz.Bilmedigim bir detay var mı diye baktim.(O calilari tekrar yerine koymamissiniz:)Firsat bulunca yine ugrarim.Kolay gelsin.Tesekkurler.

    YanıtlaSil
  4. Çalıları, ineği v.s geri getirmeyi bu konuda anlattım. http://bit.ly/jqGcOy Başka sorunuz olursa her zaman buradayım.

    YanıtlaSil
  5. Hocam ben programı indirdim ama Türkçe yapamadım. Nasıl Türkçe yapabilirim onu da kısaca anlatabilir misin?

    YanıtlaSil
  6. Tamam neyse hallettim dostum.

    YanıtlaSil
  7. Bilgileriniz harika aradığım hemen hemen her şeyin sayfanızda bulabiliyorum. Market programı yapımcısı olarak teşekkür ederim..

    YanıtlaSil

Copyright © MSOTech | Teknoloji Adına Herşeyden Biraz

Google+

Design by Anders Noren