2 Şubat 2016 Salı

Windows 10 için En iyi Antivirüs Programları

Bugün sizlerle Windows'un yeni sürümü Windows 10 için geliştirilmiş en iyi antivirüs programların paylaşacağım. Bu sayede Windows 10'lu bilgisayarınızı etkili bir şekilde virüslerden, zararlı yazılımlardan ve kötü amaçlı dosyalardan korumuş olacaksınız.



Kaspersky Anti-Virus 2016
Kaspersky Anti-Virus 2016, tüm kötü amaçlı yazılım türlerine karşı temel koruma sağlar. PC korumanızın omurgası olarak, sizi en yeni virüsler, casus yazılımlar, solucanlar ve daha fazlasından korur. Bu, sizi yavaşlatmayan, kullanımı kolay güvenlik çözümüdür. Virüsler ve diğer kötü amaçlı yazılımlara karşı korur. Sizi yavaşlatmadan güvenlik sağlar. Güvenlik yönetimi ve destek erişimini basitleştirir
Avast Free Anti-Virus 2016
Windows 10 sadece çok temel koruma sağlamaktadır, dolayısıyla bilgisayarınızın güvenliği konusunda ciddi olmak isterseniz, Avast sizi akıllı antivirüs, ev ağı güvenliği, Yazılım Güncelleyicisi ve diğer gelişmiş özellikleri ile korumaktadır. Avast AV Comparatives tarafından Windows 10 üzerinde başarıyla test edildi. Avast ayrıca Windows 10'un resmi tüketici güvenlik yazılımı tedarikçisidir – bu da 230 milyonu aşkın kullanıcının Avast'a güvenmesinin bir başka nedeni.
AVG Anti-Virus

Temiz, daha hızlı ve daha uzun pil süresi; AVG performans paketi limitsiz PC, Mac, Anroid ve IOS cihazlarınızı rahatça çalışır durumda tutar ve hepsini bir noktadan yönetmenizi sağlar. Gelişmiş özellikleri hızı arttırmayı ve bedava hafıza ve pil ömrü sağlar.



Eset Nod32 Anti-Virus

Sanal alemi içiniz rahat bir şekilde keşfedin. Internet heyecan verici bir yer. Sizin herhangi endişe duymadan, özgür bir şekilde internet deneyimleri yaşamanız için çalışıyoruz. ESET NOD32 Antivirus size sosyal ağlarda, internet gezintilerinde ya da oyunlarda rekortmen ve hızlıanti-malware ile antispyware koruması sağlar.

Yazıda bahsedilen antivirüsleri ve daha fazlasını aşağıdaki adresten indirebilirsiniz:
Windows 10 Antivirüs

7 yorum:

  1. Güzel yazı olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Değerli paylaşımıniz için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler harika bir yazı olmuş

    YanıtlaSil
  4. bir web tasarım firması çalışanı olarak paylaşımınızı takdir ediyorum,teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. kardesim chip dergisine ilk çıktığından beri takip etmeye çalışıyorum yıllar olmuş.takipe aldım banada beklerim tatilhayat.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vaay be hey gidi günler :D Sitene baktım ama tasarımı felaket. Hazır blogger temalarına bak onlardan birisini uygula sitene. Sağ menüyü de başka bir şey için kullan.

      Sil
  6. programlar için teşekkürler, ben kaspersky ı seviyorum ama bigisayarı çok fazla kasıyor

    YanıtlaSil

Copyright © MSOTech | Teknoloji Adına Herşeyden Biraz

Google+

Design by Anders Noren