19 Ocak 2017 Perşembe

Tavsiye 20 Ücretsiz Android Oyunu - 3


Uzun süredir yapmamış olduğum "Ücretsiz Android Oyun Önerileri" serisine devam ediyorum. Bu listede size oynarken eğlendiğim, sıra dışı bulduğum, oynarken eğleneceğinizi düşündüğüm ve çok bilinmeyen bedava oyunları paylaşıyorum.

Tavsiye 20 Ücretsiz Android Oyunu - 1


Linkler birkaç saniye içinde sizi oyunun Google Play sayfasına yönlendirecektir. Reklamı Geç'e tıklamanız yeterli.

Star Wars'u bilmeyen yoktur. Şu zamana kadar bir çok filmi ve oyunu çıktı. Fakat bu oyun diğer mobil oyunlarından biraz daha farklı. Bu sefer aksiyon ve stratejinin yoğun olduğu bir oyunun içindeyiz. Bildiğimiz, önceden de tanıdığımız Star Wars'un ana karakterlerlerini yönettiğimiz bu oyun, online olma yönüyle de öne çıkmakta. 1vs1 veya 2vs2 oynayabildiğiniz bu eğlenceli oyunda amacınız rakibin taretlerini yok etmek ve bu sırada da kendi taretlerinizi korumak. 

spaceship battles gameplay ile ilgili görsel sonucu
Bu oyunumuz ise diğer "uzay gemisi" oyunlarına nazaran uzay geminizin saldırı ve savunma düzenini daha özgür bir şekilde ayarlayabilmeniz ve karşı tarafta başka bir insanın yaptığı gemiye karşı savaşabiliyor olmanız da oyunun rekabetini ve oynanabilirliğini arttıran yönlerden.

Resimden ve isimden de anlayacağınız üzere tam bir "tower defense" oyunu. Aşırı derecede ayrıntılı ve çeşitli geliştirebileceğiniz özelliklerle uzun süre elinizden bırakmak istemeyeceğiniz bir oyun olduğunu söylemeliyim. Oyun bir süre sonra kendini tekrar etmeye başlasa da severek oynayabileceğiniz ücretsiz oyunlardan biri.

Space Miner
Space Miner, Yusuf Taha Kımırtı tarafından Ludum Dare yarışması için, grafiklerinden müziğine tamamen baştan sona 48 saatte yapılmış Türk yapımı uzay oyunu. Oyundaki amaç yolumuza çıkan madenleri toplayarak uzay gemimizi geliştirmek ve dünyaya ulaşmak.

  The Trail- ekran görüntüsü
The Trail, açık dünyada, bir hikaye içerisinde, farklı bölgelerde geçen çeşitli objeleri toplayarak ticaret yaptığımız bir oyun. Verilen görevleri yaparak topladıklarınızla bir yolculukta ilerliyorsunuz.

Resimde gördüğünüz gibi bir hayvanat bahçeniz var. Fakat içindeki hayvanları oraya koymak için önce yakalamanız gerekiyor! İşte oyunu zevkli hale getiren yönü de bu. Ayrıca dilediğiniz hayvanı geliştirebilir, onu daha kolay yakalanbilir hale getirebilirsiniz.

Türk oyun firması Gram Games'in oyunu Six!'de amacımız altıgeni düşürmemek. Blokları yok ederek altıgenimizi indirebildiğimiz kadar aşağı indiriyoruz. Ne kadar indirirsen o kadar puan kazanırsın. Oynadıkça kazanılan paralarla çeşitli altıgenler açılabilmesi mümkün.

Bir diğer Türk yapımı 2D platform oyunu olan CATTCH, 50 zorlu bölümden oluşan eğlenceli bir oynanış sunuyor. Uzun süre sıkılmadan oynadığım en eğlenceli platform oyunlardan birisi.

30 görev, 20'den fazla silah ve 5 saati aşkın oynayabileceğiniz öykü modu ve etkileyici hikayesiyle Google Play'de Whatsapp'dan bile fazla puan almayı başarmıştır. Oyuna başlamanızla, hikayenin içine girmeniz bir oluyor. Gerçekten etkileyici bir oyun.

Aslında kart oyunu olarak da değerlendirebileceğimiz Dictator 2, tercihlerinizle şekillenen bir oyun mekaniği sunuyor. Amacınız ülkenin başındaki Diktatör olarak ülkenizdeki dengeleri bozmadan gelişmek ve tüm dünyaya hükmetmek.

Farklı uçaklarla ve modlarla oynanabilen bu oyunumuzda gelen füzelerden kaçıyoruz. Göründüğü kadar kolay olmamakla birlikte farklı oyuncular için farklı oyun kontrolleri de sunuyor. 

Bana kalırsa diğer klasikleşmiş motor oyunlarını her yönüyle geride bırakan Ubisoft'un güzel bir mobil oyunu. Oyunun çok baskın olmamakla birlikte bir hikayesi de var. Topladığınız parçalarla yeni motorlar elde edebiliyorsunuz ve motorlarınızı geliştirebiliyorsunuz. 

Bu oyunda şarkı repertuarınızın ne kadar geniş olup olmadığını oyun oynayarak görüyorsunuz. İstediğiniz türde şarkıları gerçek insanlara karşı tahmin etmeye çalışıyorsunuz. Şarkıdan ortalama 5 saniye dinliyorsunuz ve doğru şıkkı işaretlemeniz gerekiyor. Kim daha fazla bilirse o kazanır! Farklı sanatçıların farklı albümlerini de oyun içinde kazandığınız parayla alıp yarışmanız mümkün. Türkçe ve yabancı her çeşitte şarkılar mevcut.

Tamamen serbest bir şekilde karakterimizin bacaklarını ve ayaklarının nasıl duracağını ayarladıktan sonra engelleri geçmemiz gerekiyor. Doğru ayarları bulduktan sonra bir oh çekeceğiniz kesin. Göründüğü kadar kolay olmadığını söylemeliyim.

Kimyayı sevmeyenlere, elementleri aklında tutamayanlara sabah - akşam elinden bırakamayacağı oynarken element ezberleten bir oyun! Oyunda amacımız elementleri birleştirip yapabildiğimiz kadar puan yapmak. Oyunun mantığını anlamak bazıları için zaman alsa da gayet oynanabilirliği yüksek bir oyun. Ben şahsen çok beğendim.

Bu oyun bisiklet severler için vazgeçilmez olma niteliğinde. Çeşitli haritaları, bisikletleri, bisiklet sürücüleri ve onlarla yapabileceğiniz çok havalı hareketler barındırıyor. Grafiklerinin gayet iyi olması da adeta size gerçek bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

İkinci ve üçüncü oyunu ilk oyununa göre çok daha gelişmiş olan oyunumuzda karşımıza çıkan yaratıkları silahlarımızla vuruyoruz. Yaratıkları vururken kendi arkadaşınızı vurmamaya dikkat edin. Bol bol upgrade yapabildiğimiz oyunumuz, bu sayede sürekliliğini 
sürdürüyor.

Aynı sayıları yan yana getirerek birleştiriyoruz. Sonra oluşan sayıyı da birleştiriyoruz ve böylece masada boş yer kalmayana kadar birleştirmeye devam ediyoruz. Göründüğünden çok daha eğlenceli ve zeka geliştiren bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Bu online oyunumuzda herkesin bir evi var. Herkesin evinde altın ve mücevherleri var. Oyundaki siz dahil herkes hırsız. Herkes birilerinin altınlarını çalarken bir yandan da kendi altınları korumaya çalışıyor. Tabi ki altınları almak öyle basit değil. Önce rakibinizin koyduğu engelleri geçmeniz gerekiyor. Rakipleriniz de sizin engellerinizi geçmeye çalışacak. Eşi, benzeri bulunmayan online mobil oyunlardan biri.

Birçok strateji oyunu gibi altıgenler üzerinden saldırdığımız bir oyun daha. Yeni bölgeler fethedip, yeni asker çeşitleri açıp, sonrada onları geliştirebiliyoruz. Strateji oyunu sevenlere güzel bir alternatif.

Orbit, gezegenleri kara deliklerin ve diğer büyük gezegenlerin yörüngelerine koyduğumuz zorlu ve eğlenceli bir bulmaca oyunu. Gezegenler ve kara delikler yer çekimi dolayısıyla birbirlerini çekiyor ve inanılmaz bir deneyim oluşturuyor.

Siz de beğendiğiniz oyunları yorumlarda belirterek herkesle paylaşabilirsiniz.

4 yorum:

Copyright © MSOTech | Teknoloji Adına Herşeyden Biraz

Google+

Design by Anders Noren